Naturalețea și puritatea apei sunt menținute atât prin filtrarea realizată natural de straturile geologice successive străbătute, cât și printr-o baterie specială de 4 filtre.

Apa noastră este extrasă dintr-un foraj de mare adâncime aproximativ 250m (sursa F1 Frătești/Petrăchioaia, Ilfov), folosind o pompă submersibilă cu debit mare. După extragere apa trece printr-un vas presurizat ce asigură controlul pompei, iar apoi intră succesiv intr-o baie de filtre. Compusă din două filtre de sedimente ale căror dimensiuni sunt de 5 respectiv 0,2 microni, un filtru de dedurizare și un filtru de cărbuni activ, apa noastra nu este tratată cu clor sau alte substanțe chimice, nu conține conservanți și nu este carbonatată.

Odată purificată, apa se dezinfectează cu ozon și este stocată într-un vas tampon de inox cu o capacitate de 6 m3 de unde este folosită ulterior la îmbuteliere. După îmbuteliere, dopuire, inscripționarea lotului, datei de fabricație și expirare și etichetare, recipienții sunt baxați (dacă este cazul), și paletizați, asigurând condițiile optime ale unui transport modern.

Dedurizată, osmozată, remineralizată, purificată cu ozon, fabrica unde se imbuteliaza Apa noastra folosește metode moderne pentru extragerea și purificarea apei, utilizând linii de îmbuteliere apă plată performante care corespund tuturor normelor și legilor în vigoare.